.

Mühlenstraße





Tre bildenr från East Side Gallery när jag, Hedvig och Alidah var i Berlin och jag tvingade på mitt ressällskap pinsamma turistbilder framför muren med förklaringen "Vi kan skratta åt hur lökigt detta är i efterhand". Kollade igenom bilderna och ja, jag skrattade faktiskt åt hur lökigt det var, nu såhär i efterhand.

btw. tror ni Richard och Alysha fortfarande är ihop?

3 kommentarer:

  1. Åh va fint! Vill också till Berlin.

    Ps. jag tror inte de är tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Värt all lökig lökning ju!

    Bästa Oscar, vi sprang in i dig under alla himmeldinglande lampor på emmabodafestivalen och hyllade din fina bloggprestation!
    Vi hoppas att dina festivalskador har läkt ordentligt och vill skicka denna något rövslickar-aktiga men ärliga kommentar i hopp om listplats på Trädgården, kvarstår den möjligheten?

    / Amanda & Stina

    SvaraRadera
  3. hej(favvobloggen)!! två bloggläsare som träffade dig på Emmaboda vilket var fett. din blogg är ju så fin! ! och du så förbaskat trevlig! älskar alla inlägg som relaterar till berlin=världens bästa stad. eftersom du verkar vara en inbiten trädgårdsentasuiast med listor och dittan och dattan så tycker vi det vore soft att dansa på trädgården ?!?!?!?!?! uppsala bor som vi är. vi hoppas också att knäskadan har läkt från lökiga Emmaboda:))kram!

    SvaraRadera