.

Dag två i Liverpool



I morse sov jag och Casper ut, kollade på Vänner och efter vi båda hade fixat oss gick vi några kvarter till Central Perk för att äta frukost. Cafét var uppbyggt efter det i Vänner-serien, på menyn kunde man beställa saker så som Monica milkshake och om man fyllde år fick man en Gunther surprise.




Efter Central Perk gick vi till World Museum och kollade igenom alla våningar. En av våningarna var tillägnad insekter och under stora spindlar som satt fast i taket gick vi och kollade på fjärilar och lyssnade på ljudet av syrsor.





En av de andra våningarna var en utställning om världens kulturer, och vi gick mellan den bördiga halvmånen till östra Asien och kollade på allt från mumier och tekannor till statyer av drakar och världens äldsta paisleyskjorta.







Vi avslutade besöket med det som började det hela, livets evolution, dinosaurier och kristaller. Kollade på lite skelett, lite fossil och lite granit och kvarts för att efter att ha gått igenom hela museet äntligen få andas frisk luft igen.





Därifrån tog vi en promenad genom china town till industriområdet där vi kollade upp vart Camp and Furnace låg, då vi ska dit ikväll till en del som heter Blade Factory.





När vi kollat omkring i industriområdet, bestämde vi oss för att gå till Titanicmuseet och var bad ass då vi fotade fastän man inte fick. Heh.

Nu väntar en powernap för att sedan dricka vin och käka ost i lobbyn och dricka öl och jägerbombs på någon pub följt av techno.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar