.

Torsdag





Kvällen började med att jag mötte upp Eliot vid Slussen för att gå till Stadsmuseet för att kolla på en utställning där Elina var med. Vi kollade på moodboards, drack bubbel och kollade på konstverk som elever från Nyckelviken hade gjort inspirerade av Slussen. Efter att ha pratat med Elina och träffat lite andra åkte vi till Mood-gallerian.





Där mötte vi upp Bea och Adina för att gå på Nöjesguidens smygläsning på Mouli. Vi drack öl och shottade vodka, trängdes bland hipsters och bläddrade i tidningen. Jag Bea och Adina gick i samma klass i högstadiet och sedan i samma skola i gymnasiet, men vi har inte setts på väldigt länge så det var riktigt roligt att få träffa dom igen. Senare kom Henrietta och Erik och drack öl med oss innan det var dags att dra vidare.






Sista stoppet på torsdagskvällen blev Berns där vi mötte upp Amina, Leona och Axel, som driver org. och som hade klubb den kvällen. Där dansade vi vidare men jag bestämde mig för att gå hem tidigt för att kunna fortsätta med lite arbeten som ligger och dammar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar